Парти декор

Няма по-красива парти декорация от тази, съчетана в абсолютен синхрон със сладката маса. За да улесним нашите клиенти, съвместно с Best Party Decor предлагаме проектиране, дизайн и реализация на събитийна декорация. Нашата цел е да превърнем празника Ви в уникално преживяване, което да помните във времето.

Парти за рожден ден, за кръщене, за бебешка погача или пък юбилей, сватбени сладки кътове…, определено има какво да Ви предложим.

В настоящата категория ще намерите някои от реализираните ни проекти, съобразени с изискванията на нашите клиенти. Всеки декор се изработва със специално внимание към детайлите, същото се отнася за тортата и сладкия бар.

Флористика – определено, присъствието на живи цветя вдигат нивото на декора. За да са перфектни цветните аранжировки се доверяваме на истински специалисти в занаята.

Фотография – и за това сме помислили 🙂 Нашите фотографи знаят как да заснемат артистично вашето събитие. Ще разкрият пред Вас гледни точки, които никога не бихте видяли сами.

Балони и парти артикули – в случай, че желаете сами да украсите вашия празник и ви трябват балони с хелий, парти чашки, чинийки, салфетки , или пък банер, не се колебайте да се свържете с нас.

 Под наем – разполагаме с богат асортимент от пропсита, с които да допълните вашите идеи. Стойки за торта, кексчета, винтидж масички, цилиндри, са само малка част от нашия антураж. Не се колебайте да попитате, ние ще осигурим това, което търсите.

Изберете уникален декор, също като Вас самите! Вашето доверие е двигателя на нашата креативност. Проверете за дата още сега!

 

0885 656 364