Благотворителна вечеря в подкрепа на НП "Детско здраве - Пирогов"

/ПО ИНИЦИАТИВА НА МИСИС БЪЛГАРИЯ – АНА ИВАНОВА/ 23.11.2018г

Представяме на вашето внимание снимки от едно наистина трогателно събитие, родено от добрина, състрадателност и желанието нашите деца да са по-добре.

За нас беше истинска чест, че г-жа Ана Иванова избра точно Best Party Decor да организира, декорира и координира тази невероятна #БлаготворителнаВечеря в името на децата.

Настроението на гостите поверихме в ръцете на DJ. Ангелски цветни аранжировки, решени в бяло галеха очите, особено на по-нежната част от присъстващите. Балонна украса, съдържаща арка в бяло и сребърни пайети, както и светещите ни балони, превърнали атмосферата в истинска приказка и определено станаха любими на абсолютно всички присъстващи 🙂

Не остана човек, който да не бе впечатлен от невероятното гостоприемство на Лайла Фешън Кукинг и тяхната невероятна кухня.

Сладката част от кетъринга бе поверен, разбира се на нашите невероятни колеги от Mladman Cakes .

Нямаме думи, с които да опишем радостта си от факта, че в такъв отговорен за целия ни екип момент, а именно участието ни в подобно мероприятие, бяхме подкрепени от наши колеги – Галя Крайчева (Сватбена агенция Мелодика), Елена Тодорова – Парти Дей, Анета Иванова.

Огромни благодарности на колегата Емилиян Костов, който специално промени графика си, за да проведе благотворителния търг в партньорство с водещата на вечерта Патриция Кирилова – един истински професионалист в сферата на пиара. Излишно е да споменаваме, че успяха да продадат всичко. Дори и ние успяхме да се сдобием със страхотна репродукция на Майстора, нарисувана върху врачански камък.

На събитието присъстваше и един ангел от плът и кръв – 9 годишната Мари Антони Тонева, която се постара да не остане човек, който да не е видял експонатите в благотворителния търг. Освен това тя беше нарисувала специално за събитието две картини, с продажбата на които даде и своя принос за каузата.

Интересен факт е, че Мари е дъщеричката на дизайнерката Maria Yoncheva от която явно е наследила таланта си да рисува. Тя е известен в Америка и Западна Европа дизайнер на бижута от естесвени материали, някои от които намериха своите притежатели в благотворителния търг .Освен това тя беше и главния виновник инициатора на това прекрасно събитие, да сияе в уникална сребърна рокля, която бе скроена и ушита буквално за по-малко от 24 часа.

Уви още много имаме за разказване, но думите са просто думи. Важни са делата!

Благодарим, че бяхме част от едно наистина добро дело, което роди още много, много добри дела. Благодарим на всички участници, приели каузата за своя собствена и за това, че превърнаха това събитие в неповторимо.

Снимки: Илина Казийска 

0885 656 364