Често задавани въпроси

Поръчката на торти и сладки става само с предварителна заявка!

Стандартни торти се заявяват не по-рано от 72 часа преди часа на издаване на поръчката.

Бутикови торти и сладки се заявяват не по-рано от 96 часа от часа на издаване на поръчката. Необходимо е да изберете пълнежа на вашата торта от категория ВКУСОВЕ, след което да обсъдите детайли по дизайна с нас. За целта можете да използвате онлайн чата в сайта или да се свържете с нас по телефона, като ни наберете от активния бутон слушалка.

За активна се смята поръчка, която е напълно или частично заплатена в размер на 60% от стойността й.

Ценообразуването на бутиковите торти зависи от няколко фактора: брой парчета, вида и сложността на декорацията, както и от времето за изпълнение. Нужно е да споделите с нас тази информация, както и да приложите примерни снимки, за да онагледите вашите желания. След като разгледаме референциите изготвяме оферта за изделията, които желаете да поръчате.

Експресни поръчки до 48 часа се оскъпяват с 25% от стандартната им стойност по оферта, супер експресна до 24 часа с 50%.

За активна се смята поръчка, която е напълно или частично заплатена в размер на 60% от стойността й.

Плащането може да бъде извършено на място в нашата работилница или по банков път.

М-БЕЙКЪРИ ЕООД
ЕИК: BG204179524
МОЛ: Младен Манджуков
IBAN: BG37RZBB91551010631833
BIC: RZBBBGSF

Вашите поръчки могат да бъдат доставяни в рамките на работното време на посочен от вас адрес, като цената на доставка за района на София-град е 15 лв. За крайните квартали – 20 лв

Към всяка поръчка можете да добавите и балони с хелий. Нужно е само да ги заявите предварително.

За да улесним още повече нашите клиенти, предлагаме цялостна декорация на Вашите празници. Ще изградим цялостната концепция, дизайн и декорация, съобразени с изискванията Ви. От тортата и сладките, до цветята, балоните и декорите – ние ще направим празника Ви наистина незабравим. Бъдете уникални във всяко едно отношение!

Нашето портфолио можете да разгледате Тук

Load More

0885 656 364